stomatolog

Stomatolog – Dentus perfectus stomatološki tim stručnjaka čeka vas na adresi Lastovska 12a. Nizom usluga u ponudi pacijentima garantiramo pozitivno stomatološko iskustvo prilikom svake posjete stomatologu. Vodimo se mišlju da je oralno zdravlje dio cjelokupnog zdravlja svakog pacijenta. Posvećeni smo stvaranju predivnih i dugotrajnih osmijeha. Naša ordinacija prihvaća pacijente svih uzrasta. Vaše oralno zdravlje je naš najveći uspjeh. U svoj pristup uključujemo i detaljno savjetovanje pacijenata o oralnom zdravlju i postupcima. Nadamo se da ćete iz ovog edukacijskog sadržaja saznati više o našoj ordinaciji, našim preporukama, terapijama i ponudama. Posjetite našu stranicu stomatolog Zagreb, uvjerite se u našu stručnost i nazovite nas. Stojimo na raspolaganju za sva vaša pitanja i strahove. Rezervirajte svoj termin bez strata od zubara.

Stomatolog – po čemu smo drugačiji i u čemu leži naš posebni pristup pacijentima?

Istražite više o našem stručnom timu brižnih stomatologa i o uslugama koje nudimo. Dentus perfectus stomatolog Zagreb oralna skrb, pacijentima donosi osmijeh na lice. Pacijentima nudimo nježan i indvidualan pristup. U ordinaciji uspješno nadilazimo očekivanja svakog pacijenta. Dr. Šebečić iz godine u godinu prati razvoj najnovijih tehnologija, materijala i tehnika iz svijeta stomatologije koje uspješno implementiramo u našu stomatološku ordinaciju. Kontinuirane edukacije i kongresi omogućavaju nam besprijekorne rezultate u usavršavanju zdravih i funkcionalnih osmijeha.

Stomatolog Zagreb – novi pacijenti

Mi volimo i primamo nove pacijente! Prikupljamo informacije kako bismo u budućnosti što bolje ispunili i zadovoljili vaše zahtjeve. Naši stručnjaci će steći uvid u vaše prethodne zahvate i povijest vašeg oralnog zdravlja. Najboljom svjetskom tehnologijom na vrijeme ćemo ustanoviti i najmanje probleme koji bi vas mogli mučiti u budućnosti. Uz rentgenske uređaje u prostoru ordinacije, naši stomatolozi nose lupe koje povećavaju vidno polje i omogućavaju točnu dijagnozu.

Stomatolog Zagreb – hitni slučajevi!

U Dentus perfectus stomatološkoj ordinaciji znamo koliko je malo sati u danu. Svjesni smo da se oralni problemi ne javljaju samo u radnim satima. Stomatolog dr. Šebečić u ordinaciji Dentus perfectus je ovdje za vas. Kada god je to moguće naći ćemo način da vas primimo i rješimo nastali oralni problem!

Naruči se na pregled još danas!

KONTAKTIRAJTE NAS G-D5Z5N1R77R