izbjeljivanje zubi cijena
vrste izbjeljivanja zubi

Izbjeljivanje zubi cijena – najjednostavniji put do bijelih zubi i savršenog osmijeha. Donosimo vam najefikasniji i najbrži put do novog osmijeha. Zubi s vremenom gube svoj sjaj i bjelinu. Za blistav osmijeh potrebno je s vremena na vrijeme osvježiti izgled zubi. Ukoliko sanjate o blistavo dijamantnom osmijehu, profesionalnim izbjeljivanjem zubi možete ostvariti željeni izgled unutar pola sata do dva sata – ovisno o broju ciklusa za koji se odlučite te ovisno o trenutnoj boji zubi. Obavezno je odraditi pripremu zubi i savjetovanje prije samog izbjeljivanja. Profesionalno izbjeljivanje zubi sastoji se od 3 dijela. Svaki ciklus izbjeljivanja zubi traje petnaest do dvadeset minuta. Odaberite siguran način i osvježite izgled vaših zubi.

Izbjeljivanje zubi cijena – saznajte koji je najbrži put do bijelih zubi i savršenog osmijeha

Kako izgleda proces profesionalnog izbjeljivanja?

1. DIO – Priprema zubi, skidanje zubnog kamenca, zubi se pjeskare i poliraju.
2. DIO – Nanošenje beyond sredstva za izbjeljivanje. Jedan ciklus traje 20-tak minuta.
3. DIO – Stavljanje zaštitnog premaza. Zaštitni premaz očvršćuje caklinu i remineralizira zube.

Izbjeljivanje zubi cijena – paket sa 2, 3 ili 4 ciklusa po 20 minuta

Izbjeljivanje zubi cijena paketa koji uključuje 2 ciklusa po 10 i 20 minuta je 1500kn. Cijena paketa sa 4 ciklusa po 20 minuta iznosi 2.000kn. Cijena čišćenja zubnog kamenca, pjeskarenja i poliranja iznosi 400kn.
Paket za izbjeljivanje zubi koje nudimo pacijentima uključuje:

Detaljni stomatološki pregled sa savjetovanjem i planom terapije

Profesionalno čišćenje i uklanjanje zubnog kamenca sa pjeskarenjm i poliranjem svih zubi

2 ciklusa izbjeljivanja zubi u trajanu od 30 minuta ukupno

Zaštitni premaz protiv preosjetljivosti zubi.

Posebna ponuda na paket izbjeljivanje zubi iznosi velikih 30% popusta i cijena za paket umjesto standardnih 2.250kn iznosi 1.575kn za plaćanje gotovinom. Čišćenje kamenca, poliranje i pjeskarenje su prvi koraci u pripremi zubi za uspješan i siguran proces izbjeljivanja zubi. Pripremnim radnjama skidamo nakupljene naslage i biofilm. Stručnjaci za stomatologiju dijele mišljenje kako je potrebno čistiti kamenac 2-3x godišnje. Svakodnevno konzumiranje jako obojenih pića i hrane negativno utječe na boju i zdravlje zubi. Pacijenti su primjetili kako se osjećaju sigurno i samopouzdano nakon izbjeljivanja zubi.

Izbjeljivanje zubi cijena – savjetovanje

Izbjeljivanje zubi cijena uključuje i pripremne radnje pred samo izbjeljivanje. Uz najnoviju, svjetski poznatu tehnologiju, izbjeljivanje zubi je pristupačno rješenje za svakoga. Izbjeljivanje zubi dio je osnovne higijene zubi. U Dentus perfectus ordinaciji omogućavamo pacijentima profesionalno savjetovanje o broju ciklusa. Na preventivnom pregledu možete saznati jeste li kandidat za izbjeljivanje i koliko ciklusa vam je potrebno za postizanje željenog osmijeha. Izbjeljivanje s beyond preparatima od karbamid peroksida ne oštećuje zubne nadomjeske. Preparat nema učinka na umjetnim dijelovima u usnoj šupljini. Zatražite naše profesionalno mišljenje koliko ciklusa odabrati kako Vaši prirodni zubi nebi postali vidno svijetliji u odnosu na zubne nadomjeske.

Izbjeljivanje zubi cijena – tehnologija koju koristimo

Izbjeljivanje zubi cijena i tehnologija koju koristimo u ordinaciji. U ordinaciji koristimo svjetski poznata imena proizvođača i samo najbolju tehnologiju za pacijente. Stoga u ponudi imamo Beyond tehnologiju izbjeljivanja zubi. Rezultat koji donosi izbjeljivanje aktivacijom Beyond svijetla nije invazivno, sigurno je i donosi najveće rezultate. Po završetku tretmana nanosimo zaštitni premaz za zube. Zaštita uključuje završni premaz preparatima koji sadrže CPP-ACPF. Nakon nanešene zaštite vaši zubi će se remineralizirati. Caklina će imati veću tvrdoću nego prije samog izbjeljivanja.

Izbjeljivanje zubi cijena – zaključno

Naši stomatolozi prvenstveno su vaši prijatelji u borbi za zdravlje zubi. U cilju im je da je osmijeh pacijenta zdrav, funikcionalan i u konačnosti lijep. Nudimo rješenje za vaše želje i potrebe. Strpljivo će vam ponuditi rješenje za vaš problem i savjetovati vas. Ukoliko imate zubne nadomjeske također potražite naše mišljenje kako ne biste izbjeljivanjem izazvali preveliko odstupanje prirodnih od nadomještenih zubi. Izbjeljivanje zubi odvija se u nekoliko koraka od kojih je prvi priprema zubi za proces izbjeljivanja. Slijedi sam proces ciklusa izbjeljivanja. Proces izbjeljivanja potpuno je bezbolan. Po završetku ciklusa slijedi nanošenje zaštite na zube. Zaštitom zubi i završnim premazom omogućavamo remineralizaciju zuba što dodatno jača caklinu. Ukoliko niste sigurni je li vam izbjeljivanje zubi može naštetiti, naši stručnjaci vam donose odgovor kako je izbjeljivanje zubi u ordinaciji i pod stručnim nadzorom stomatologa vaš najbolji i najbrži put do novog osmijeha. Tržište nudi brojne proizvode i brze rezultate postignute preko noći. No imajte na umu da korištenjem proizvoda na svoju ruku postoji mogućnost oštećenja zubi. Za dogovor i savjetovanje oko izbjeljivanja zubi prepustite se u ruke stručnjaka za dentalnu medicinu. Za svoj osmijeh odaberite provjerenu i sigurnu tehnologiju.

Naruči se na pregled još danas!

KONTAKTIRAJTE NAS G-D5Z5N1R77R