1

Vedran Šebečić
dr. med. dent.

2

Mr.sc. Ozren-Mika Krznarić
dr.med.dent.

3

Ana Marija Kelečić
dent. asistent

Posvećeni, brižni, susretljivi, prijateljski, zabavni

Dentus perfectus - Ozren Mika Krznarić

Mr.sc. Ozren-Mika Krznarić

dr.med.dent.

Doktor Ozren je Vedranu izliječio bolni zub nakon čega su obojica jednostavno „kliknuli“ i odlučili pokrenuti zajedničku Dentus perfectus zubnu ordinaciju 2014 godine. No Ozren nije spasio samo Vedrana, u njegovoj 16 godina dugoj karijeri prikupio je zavidan broj zahvala pacijenata kojima je, uz pomoć iskustva, dostupne tehnologije i vrhunskih materijala i alata te vlastite posvećenosti, vratio osmijehe na lica. Ozren uvijek u rukavu ima barem dva moguća rješenja koja će Vam prezentirati na način da možete gotovo zamisliti cijeli postupak i konačan rezultat te donijeti odluku. Među njegovim rješenjima uvijek ćete naći ono koje najbolje odgovara Vašim željama.

Njegova strast za protetikom i novim tehnologijama odvela ga je na niz domaćin i inozemnih kongresa s kojih je u zubnu ordinaciju Dentus perfectus donio neprocjenjivo znanje, ideje, rješenja i tehnologiju.

„Ono što Vi želite i ono što ja želim nekada se može razlikovati, i to je sasvim u redu. Međutim, moja je misija da Vas upoznam toliko dobro da Vam mogu ponuditi najbolje rješenje koje će biti upravo u skladu s Vašim željama, potrebama i mogućnostima.“

Profesionalna karta

 • Diplomski i poslijediplomski znanstveni studij završio na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.
 • godine promoviran u magistra biomedicinskih znanosti s područja stomatologije.
 • Pohađao i završio razne edukacije na domaćim i inozemnim kongresima:
 • Pohađao i završio razne edukacije na domaćim i inozemnim kongresima:
  • 2016 – “Esthetic`s in today economic climate when treating fully edentulous patients: The wonderbridge approach” Zagreb, Hrvatska
  • 2015 – “3D CT dijagnostika i komunikacija sa pacijentom: Nobel Clinicain u praksi” Opatija, Hrvatska
  • 2015 – “CEREC Masterkurs” Munchen, Njemačka
  • 2014 – “Abutments, Teleskope und Stege” Bensheim, Njemačka
  • 2012 – ” Što nakon implantata” – Zagreb, Hrvatska
  • 2008 – “Suvremeni postupci u esteskoj stomatologiji-radni tečaj preparacije inlay-overlay i vestibularnih ”
  • 2008 – “Paedriatric Dentistry” – Dubrovnik, Hrvatska
  • 2010 – ” New possibilites of instrumental functional analysis by the use of electric registration system “Digma 2″ for the production of sophisticated prostheses” – Zagreb, Hrvatska
Dentus perfectus - zubna ordinacija - certifikati Ozren Mika Krznarić

Naruči se na pregled još danas!

Dentus perfectus - Vedran Šebečić - zubna ordinacija

Vedran Šebečić

dr. med. dent.

Vedran svoje stomatološko iskustvo gradi od najmlađih dana kada je zbog problema sa svojom zubom kratio vrijeme igre kako bi odlazio kod zubara. Vrckav i znatiželjan od malena pretvorio je svoje posjete zubaru u svojevrsnu školicu i koristio priliku ispitati sve što ga je zanimalo. Tako je u vrlo ranoj dobi odlučio da će, kad odraste, postati stomatolog i obećao je sam sebi da će, kao i njegov stomatolog tada njemu, strpljivo odgovarati na sva pitanja svojih pacijenata.

O tome koliko voli svoj posao govori i činjenica da, osim u zubnoj ordinaciji Dentus perfectusu, radi i u Zdravstvenom centru Zaprešić Sjever, ali ga je ubrzo njegova želja da zbog velikog broja pacijenata iz Zagreba, potaknula da pokrene i  zubnu ordinaciju u Zagrebu s dr. Ozrenom.

Vedran je pravi primjer stomatologa novog doba, borac za minimalno invazivne tretmane zbog čega svoje slobodno vrijeme često provodi na stručnim seminarima i službenim putovanjima s kojih pokušava u Hrvatsku, donijeti najnovija, inovativna i manje invazivna rješenja koja, na radost svih njegovih pacijenata, uspješno primjenjuje od samih početaka.

Kad ne spašava tuđe osmijehe, vrijeme aktivno provodi u prirodi planinareći, trčeći ili vozeći bicikl, a povremeno i vježbajući cross fitness. Baterije puni i na putovanjima koja su njegova druga strast (nakon stomatologije), od čega ističe jugoistočnu Aziju u koju se zaljubio na prvi pogled. Želja mu je posjetiti sve kontinente, a na putovanjima crpi i inspiraciju za kuhanjem koje mu je također veliki hobi.

Vjerujem da svatko zaslužuje najbolju dentalnu skrb i naša je misija da Vam je pružimo, na pristupačan, individualiziran i što manje invazivan način.“

Profesionalna karta

 • Diplomirao na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu gdje je bio i demonstrator na pretkliničkim vježbama iz protetike koja već tada postaje jedno od njegovih područja posebnog interesa.
 • Pohađao i završio razne edukacije na domaćim i inozemnim kongresima:
  • 2020 – “Veeners A-Z”, Opatija, Hrvatska
  • 2019 – “Planiranje kompleksnih rehabilitacija” – Beograd, Srbija
  • 2018 – “Komet endodontic instruments application” Lemgo, Njemačka
  • 2018 – “Osseodensification, soft tissue managment” Škofja Loka, Slovenija
  • 2017 – “Heart of Esthetics” 14th ESCD Annual Meeting Zagreb” – Zagreb, Hrvatska
  • 2017 – “Partial extraction therapy” Hands on Ljubljana” – Ljubljana, Slovenija
  • 2017 – “Neodent Symposium Miami Challenging the status quo” – Miami, SAD
  • 2016 – “ALL ON 4 tečaj sa sustavom Nobel Biocare Opatija” – Opatija
  • 2015 – “Perioimplant ALL ON 4 CONCEPT: practice and experience of dr. ” Opatija
  • 2015 – ” AlphaBio Tec. Regional Symposium Budapest” – Budimpešta, Mađarska
  • 2014 – “Artex Model Management AmannGirrbach training  ” Zagreb
  • 2014 -“Kirurško-protetski tečaj iz implantologije sa sustavom Nobel Biocare Opatija” – Opatija, Hrvatska
  • 2013 – “Implanto protetski simpozij Inovacije u estetskoj implantologiji Opatija” – Opatija, Hrvatska
  • 2013 – “Stomatologija – suvremena praksa” Prof. Ivica Anić – Zagreb, Hrvatska
  • 2012 – “Quintessence international kongres” – Zagreb, Hrvatska
Dentus perfectus - zubna ordinacija - certifikati Vedran Šebečić

Naruči se na pregled još danas!

Dentalni asistent - Dentus Perfectus

Ana Marija Kelečić

dent. asistent

Prvi osmijeh i glas ordinacije, žensko pojačanje i ravnoteža tima. Osvojit će Vas na prvu svojom pristupačnošću te proaktivnošću u traženju termina, a po dolasku u ordinaciju. Pratit će Vaš put od ulaska do izlaska iz ordinacije i cijelo vrijeme biti tu da uskoči ukoliko Vam bilo što zatreba.

Ana Marija je završila srednju zdravstvenu školu za dent.asistenta. Zanimanje dent.asistenta odabrala je radi volje i želje za radom sa ljudima, te od malena voljom za pomaganjem ljudima kada im je najpotrebnije. Rasterećuje doktore svih operativnih, logističkih i organizacijskih stvari kako bi oni mogli razmišljati i biti u potpunosti posvećeni samo Vama i Vašim zubima. Osim toga, trudi se da u ordinaciji uvijek imate osjećaj ugode.

Druželjubiva, energična i kreativna, Ana Marija će najčešće biti s Vaše lijeve strane, kao desna ruka stomatologa.  Svoje slobodno vrijeme provodi upravo na takav način – družeći se s prijateljima i obitelji, ali i otkrivajući zanimljiva mjesta u Hrvatskoj i okolici. Redovno odlazi na tečajeve i usavršavanja za dentalne asistente kako bi svojim radom što više dopridonjela radu naše stomatološke ordinacije Dentus perfectus.

Jeste li znali da je osmijeh univerzalni jezik kojeg jednako razumiju sve kulture ovoga svijeta. Osim toga, on popravlja raspoloženje, jača imunitet i oslobađa nas od stresa. Ali da biste se smijali, morate biti zadovoljni vlastitim osmjehom jer to bitno utječe na samopouzdanje. Stoga nam se obratite s povjerenjem jer je vaš zadovoljni osmijeh naš glavni cilj..“

Naruči se na pregled još danas!

Dentus perfectus - zubna ordinacija

Dentus Perfectus – Zubna ordinacija

Zubna ordinacija Dentus Perfectus, smještena u zagrebačkom naselju Savica , na samo 10 minuta vožnje autom od samog centra grada, a vrhunski je povezana sa svim dijelovima grada iz kojih se dođe za 15-20 minuta vožnjom. Također se nalazi u tramvajskoj zoni tramvaja 6,7,8. Lako je dostupna putem taxi platformi Uber, Bolt, Radio Taxi Zagreb, Cammeo i dr. Prostora za parking ima oko ordinacije.

Dr. Ozren i dr. Vedran su glasni zagovarači lijepog, zdravog i funkcionalnog osmijeha i svojevrsni „štreberi“ po pitanju stomatologije, a najvažnije od svega, toga se ne srame! Svojom strašću za pružanjem najbolje usluge i korištenjem najnovijih, inovativnih alata, tehnologija i materijala osiguravaju da Vi dobijete najbolju moguću dentalnu skrb. Dentus Perfectus, u svom vrhunsko opremljenom prostoru, smjestio je čak dvije zubne ordinacije.

U stomatološkoj ordinaciji se nalazi i vlastiti rentgen studio za digitalno snimanje zubi kako bi pacijenti na jednom mjestu dobili cjelokupni tretman sukladan njihovim individualnim potrebama. Osim toga, u svrhu moderne dijagnostike i očuvanja zdravlja pacijenata koristimo prednosti najnovije digitalne dijagnostike. To su  CEREC CAD-CAM tehnologija za najprecizniju izradu dentalnih nadomjestaka, laser tehnologija za bezbolne tretmane i rano otkrivanje karijesa, te druge najmodernije tehnologije čije su prednosti već dokazane na svjetskom tržištu stomatoloških usluga.

Koje su tu prednosti za Vas?

 • Kompletna njega na jednom mjestu – od dentalnih implantata do vađenja umnjaka, izbjeljivanja zubi ili uklanjanja kamenaca, snimanja zubi ili kontrolnog pregleda, uvijek će Vam se s druge strane smiješiti ista lica.
 • Rješenja u jednom danu – uz pomoć inovativne tehnologije naši su Vam doktori u mogućnosti izraditi zubne krunice, ljuskice pa čak i mostove za čitavu čeljust u samo 24h.
 • Tehnologija na dohvat ruke – zahvaljujući našim 3D snimkama čeljusti, naši doktori sa sigurnošću mogu odrediti i postizati precizne rezultate za složenije slučajeve, kao što je npr. postavljanje dentalnih implantata.
Dentus perfectus - zubna ordinacija 2
KONTAKTIRAJTE NAS