zašto pacijenti izbjegavaju ići kod zubara

Zašto pacijenti izbjegavaju ići kod zubara – novi pristup stomatologiji
Preporučena svakodnevna higijena
Dentus perfectus stomatološka ordinacija – vaš najbolji odabir
Savjeti kako pobijediti strah od zubara

Strah je najčešći razlog zašto pacijenti izbjegavaju ići kod zubara. Kada je u pitanju oralno zdravlje, zubar je naš najbolji prijatelj. Zubar može uočiti oku nevidljive promjene na zubu. S ciljem da biste se oslobodili straha i započeli redovite dolaske na kontrolne preglede, donosimo vam djelotvorne savjete kako se rješiti straha od zubara. Ukoliko osjećate li strah od zubara i ne odlazite na preporučene godišnje preglede, postoji mogućnost da imate upalna stanja koja s vremenom mogu izazvati bol.

Zašto pacijenti izbjegavaju ići kod zubara – novi pristup stomatologiji

Prethodno neugodno iskustvo može biti glavni uzrok zašto pacijenti izbjegavaju ići kod zubara. Mi volimo vjerovati kako je stomatologija razvila nove pristupe. Uvjerit ćemo vas da su prethodna neugodna iskustva stvar prošlosti. Vama treba brižan i stručan pristup te bezbolno iskustvo.

Dentus perfectus stomatološka ordinacija – vaš najbolji odabir

Dr. Vedran i dent. asistentica Ana pružit će vam stomatološku skrb kakvu vaš osmijeh zaslužuje. Dr. Šebečić, jedan od najboljih stomatologa sa dugogodišnjim iskustvom i razumijevanjem za pacijente. Dr. Šebečić odgovara na pitanje zašto pacijenti izbjegavaju ići kod zubara: Stomatološki zahvati nisu izvor lude zabave za pacijente. No efekat redovitih pregleda na osmijeh pacijenata je zapanjujuć. Činimo sve u našoj moći da pobijedite strah i osjećate se ugodno u Dentus perfectus stomatološkoj ordinaciji.

Preporučena svakodnevna higijena

Nemojte čekati da se javi bol, prepoznajte nastanak karijesa na vrijeme. U trenucima boli prepuštate strahu da dominira. Redovitim održavanjem oralnog zdravlja i svakodnevnom higijenom preduhitrit ćete bol. Jeste li upoznati s koracima potpune rutine pranja zubi? Volimo iznova podsjećati na redoslijed – ispiranje usnom vodicom, flossanje i četkanje. Bol je posljednji indikator da vam je potrebna pomoć stomatologa.

Savjeti kako pobijediti strah od zubara

Izbjegnite parodontalne bolesti, izbjegnite popravak zuba, vađenje zuba i brojna upalna stanja. Čišćenjem zubnog kamenca i pjeskarenjem smanjujete mogućnost nastanka karijesa i krvarenja desni. Redoviti pregledi smanjuju mogućnost nastanka komplikacija. Rano uočavanje promjena na zubu može spasiti vaš zub. Napominjemo kako su redoviti tretmani puuno ugodniji i smanjuju osjetljivost. Slobodno povedite pratnju na zakazani pregled – bilo da je riječ o prijatelju, bratu, sestri, djevojci, dečku ili baki. Još jedno poznato i drago lice u čekaoni može uvelike pomoći da se opustiš i skupiš potrebnu hrabrost. Stoga nemoj čekati, povedi svoj +1. Uranite na zakazani termin. Na taj način nećete biti izloženi nepotrebnom stresu. Budite otvoreni i recite nam svoje strahove. Naš tim ima iskustva i pronaći će način kako vas ohrabriti.

U Dentus perfectus stomatološkoj ordinaciji brinemo za pacijente i pritom pružamo sretna iskustva. Odaberite Dentusov tim stručnjaka kako biste suzbili strah od zubara. Želite li i vi sretne dolaske na stomatološki pregled nazovite nas i rezervirajte svoj termin pregleda. Garantiramo vam da ćete doma ponijeti samo pozitivne asocijacije.

Naruči se na pregled još danas!

KONTAKTIRAJTE NAS G-D5Z5N1R77R