Uvjeti korištenja

 1. OPĆE ODREDBE

INFORMACIJE O USTANOVI

Dentus perfectus d.o.o., Lastovska ulica 12/a, 10 000 Zagreb,

OIB: 26749215129

MBS: 080483701

Tvrtka upisana u trgovački registar: Trgovački sud u Zagrebu, Tt-13/20242-6
Račun u Zagrebačkoj banci, Avenija Dubrovnik 16, 10000 Zagreb,

IBAN: HR6923600001102405292
Iznos temeljnoga kapitala društva: 35.000,00 kn / iznos uplaćen u cijelosti,

Članovi uprave: Ozren Mika Krznarić, Vedran Šebečić

E-mail adrea: info@dentusperfectus.hr

Telefon:  +385 1 889 6869

Izjava privatnosti o zaštiti podataka naše web stranice temelji se na pojmovima koje koristi europski zakonodavac za donošenje Opće uredbe o zaštiti podataka (GDPR). Naša izjava o zaštiti podataka trebala bi biti čitljiva i razumljiva za široku javnost, kao i na naše klijente i poslovne partnere. Da bismo to osigurali, želimo početi objašnjavanjem korištene terminologije.

Vaša prava

U skladu s propisima o zaštiti privatnosti podataka pripadaju Vam sljedeća prava:

 • Pravo na informacije o Vašim osobnim podacima koje smo pohranili;
 • Pravo na traženje ispravka, brisanje ili ograničavanje obrade Vaših osobnih podataka;
 • Pravo na prigovor na obradu podataka za razloge iz našeg vlastitog legitimnog interesa, javnog interesa, ili profiliranja, osim ako ne možemo dokazati da postoje uvjerljivi, opravdani razlozi koji nadilaze Vaše interese, prava i slobodu, ili da se takva obrada provodi u svrhu potvrde, primjene ili obrane pravnih zahtjeva;
 • Pravo na prijenos podataka;
 • Pravo na podnošenje žalbe tijelu koje je nadležno za zaštitu podataka;
 • Možete u bilo kojem trenutku s budućim učinkom opozvati Vašu privolu vezanu uz prikupljanje, obradu i korištenje Vaših osobnih podataka. Za daljnje informacije pogledajte poglavlja iznad koja opisuju obradu podataka na temelju Vaše privole.

Ako želite iskoristiti Vaša prava, obratite se Vašim zahtjevom kontaktu navedenom ispod.

 1. Telekomunikacija

Dentus Perfectus korisniku omogućuje komunikacija preko chata, kontakt forme, e-mail pošte te drugim telekomunikacijskim oblicima. Ovi kanali komunikacije isključivo služe u svrhu postavljanja upita o uslugama i proizvodima.

Svaka zloupotreba komunikacije kao što je slanje neprimjerenog sadržaja putem poruka, fotografija, videozapisa i sličnih oblika koji sadrže viruse te maliciozne programe, ne smije se upotrebljavati, i biti će prekinuta od strane Dentus Perfectusa kako ne bi negativno utjecala na operativne sustave.

 1. Primjena Prava

Dentus Perfectus  je registrirana u sudskom registru Trgovačkog suda u Zagrebu, Republika Hrvatska te u obavljanju svojih registriranih djelatnosti primjenjuje pravne propise Republike Hrvatske i primjenjive propise EU.

 1. Politika kolačića (cookies)

Internet stranice Dentus Perfectus koriste kolačiće. Kolačići su tekstualne datoteke pohranjene u računalnom sustavu putem internetskog preglednika.

Mnoge internetske stranice i poslužitelji koriste kolačiće. Mnogi kolačići sadrže takozvani ID. ID kolačića jedinstven je identifikator kolačića. Sastoji se od niza znakova putem kojeg se internetske stranice i poslužitelji mogu dodijeliti određenom internetskom pregledniku u kojem je pohranjen kolačić.

 1. Završne odredbe

Za sva ostala pitanja u vezi Općih pravila i uvjeta korištenja web stranice Dentus Perfectus, možete nam se obratiti putem  telefona, elektronske pošte ili slanjem upita na našu adresu:

Privatna stomatološka ordinacija
Dentus Perfectus

Lastovska 12/a,
10000 Zagreb, Hrvatska
E-mail adresa: info@dentusperfectus.hr
tel. +385 1 889 6869

Ažuriranje izjave o privatnosti

S vremenom možemo ažurirati našu izjavu o privatnosti. Sve promjene vezane uz Izjave o privatnosti biti će objavljene na našoj web stranici. Iz tog razloga redovno pratite promjene na našoj web stranici kako biste bili upoznati sa svim mogućim ažuriranjima.