zubar zagreb

Tražite zubara u Zagrebu – zubar Zagreb, zašto ne?

Hrvatska je proteklih mjeseci dobila nekoliko značajnih priznanja za turističke ljepote koje posjeduje. Prije samo nekoliko dana ugledni National Geographic smjestio je Trogir na sam vrh ljestvice najljepših gradova-otoka na svijetu. Osim toga, među gradovima poput Pariza, Barcelone i Londona za najbolju europsku destinaciju „European Best Destination 2016“, najviše glasova je dobio grad – Zadar. Podsjetimo se i da je krajem prošle godine Zagreb osvojio i prvo mjesto za najbolji Advent u Europi u izboru koji je održala stranica Europan Best Destination, u konkurenciji s 20 drugih, mnogo većih i poznatijih europskih gradova. No, turističke ljepote nisu, ili barem nisu jedini razlog zbog kojeg u Hrvatskoj cvjeta dentalni turizam. Zagreb, kao metropola naše male, ali turistima atraktivne zemlje, postao je važno odredište za dentalni turizam i pronalazak zubara. Zubara u Zagrebu pronašli su tako ponajviše naši susjedi, Talijani, ali i drugi stanovnici Europske unije, pa čak i šire. Zubar Zagreb.

Zašto zubar Zagreb?

  • Cijene kod zubara u Zagrebu niže su nego u zemljama zapadne Europe (50-80% niže cijene) zubar zagreb
  • Zubari u Zagrebu nude potvrđenu, prepoznatu, visoku kvalitetu usluge
  • Zubari iz Zagreba koriste najsuvremenije tehnologije i materijale
  • Zubari iz Zagreba predstavljaju stručno osoblje specijalizirano za sve vrste stomatoloških usluga
  • Usluge zubara pružaju se u kratkom vremenskom periodu zubar zagreb

Naši pacijenti iz drugih zemalja, posjet Zagrebu koriste kako bi obišli grad i upoznali se našom kulturom i ljepotama grada.

Ako se odlučite za zubara u Zagrebu, jamčimo vam vrhunsku uslugu i kvalitetu, uštedu novca i vremena, individualan pristup, posvećenost te brigu naših zubara, dr.med.dent. Vedrana Šebečića i Mr.sc. Ozrena-Mike Krznarića, dr.med.dent. Opremljenost naše zubne ordinacije u Zagrebu omogućava vam brzo i precizno dijagnosticiranje problema, u nekim slučajevima i rano otkrivanje potencijalnih problema te, uz pomoć najsuvremenije tehnologije, njihovo rješavanje u svega par sati do najviše par dana (ovisno o postupku).

Odaberite najbolje za sebe, odaberite Dentus perfectus stomatološku ordinaciju!

KONTAKTIRAJTE NAS