Dentus perfectus - protetika

Protetika

Protetika je odgovor na vaša pitanja.

Jeste li spremni izgraditi zubnu krunicu ili zubni most do zdravog, predivnog osmijeha? Mi jesmo! U Dentus perfectusu misija nam je osigurati da svoj osmijeh zavolite odmah onog trenutka kad izađete iz ordinacije.

Ako Vam nedostaje jedan ili više zuba, zubna krunica ili zubni most, protetika može biti rješenje koje će u potpunosti promijeniti Vaš život. Promijeniti na bolje, naravno!

Protetika nam omogućuje da nedostatak zubi nadomjestimo u kratkom roku i u potpunosti ih uklopimo u izgled vaših prirodnih zubi prema obliku, boji i veličini. Nadomjesci koje izrađujemo napravljeni su najmodernijim tehnologijama uz koju koristimo najbolje i najkvalitetnije materijale. Materijali koje koristimo omogućavaju nam izradu zubnih nadomjestaka koji svojim izgledom odgovaraju prirodnim zubima svojim oblicima, bojama i funkcionalnošću.

Prednosti odabira kao rješenja za nedostatak zubi:

  • Bit ćete u mogućnosti opet normalno jesti, smijati se i govoriti;
  • Most se u potpunosti uklapa među Vaše prirodne zube;
  • Spriječit ćete pomicanje susjednih zuba i daljnje stomatološke zahvate.

Ako niste sigurni je li protetika odgovor na vaše stomatološke probleme koji vas muče kontaktirajte nas već danas i dogovorite termin konzultacija i prvog pregleda na kojem ćemo saslušati vaše želje, utvrditi probleme koje moramo riješiti i odlučiti u suradnji s vama koje je najbolje rješenje da vam vratimo osmijeh! Zapratite nas na društvenim mrežama za bolji uvid u naše slučajeve.

Naruči se na pregled još danas!

KONTAKTIRAJTE NAS