O nama

Dentus Perfectus

Zubna ordinacija Dentus Perfectus, smještena u zagrebačkom naselju Savica, na samo 10 minuta vožnje od samog centra grada. U svom novouređenom, ugodnom prostoru svakom pojedincu pruža cjelovitu, kvalitetnu i brzu uslugu te detaljnu i stručnu brigu za zdravlje i ljepotu zuba. Individualnim i neposrednim pristupom svakom pacijentu u vrlo ugodnoj atmosferi potičemo otvoren dijalog o razlozima posjeta našoj stomatološkoj ordinaciji. Jamčimo vrlo precizno otkrivanje uzroka nezadovoljstva vlastitim osmjehom. U svom radu s pacijentima zadržavamo najviši profesionalni standard, beskompromisno poštujući pravila struke. Isto tako koristimo najkvalitetnije i najsigurnije materijale i najmoderniju, visokokvalitetnu opremu renomiranih svjetskih proizvođača.

Dentus Perfectus, u svom vrhunsko opremljenom prostoru, smjestio je čak dvije zubne ordinacije. U stomatološkoj ordinaciji se nalazi i vlastiti rentgen studio za digitalno snimanje zubi kako bi pacijenti na jednom mjestu dobili cjelokupni tretman sukladan njihovim individualnim potrebama. Osim toga, u svrhu moderne dijagnostike i očuvanja zdravlja pacijenata koristimo prednosti najnovije digitalne dijagnostike. To su  CEREC CAD-CAM tehnologija za najprecizniju izradu dentalnih nadomjestaka, laser tehnologija za bezbolne tretmane i rano otkrivanje karijesa, ozon tehnologija za zaustavljanje karijesa te druge najmodernije tehnologije čije su prednosti već dokazane na svjetskom tržištu stomatoloških usluga.

Zubna ordinacija – stručni tim

U stomatološkoj ordinaciji radi stručni tim predvođen Vedranom Šebečićem, dr.med.dent. i mr.sc. Ozrenom Mikom Krznarićem, dr.med.dent. koji svoje dugogodišnje znanje i iskustvo kontinuirano dodatno usavršavaju kroz kongrese, seminare, radionice i edukacije kako bi pacijentima mogli ponuditi najmodernija, još kvalitetnija i što bezbolnija rješenja, i u zdravstvenom i u estetskom smislu. Stručni tim Dentus Perfectusa stoji Vam na raspolaganju za sva pitanja, informativne razgovore, neobavezne preglede i stručne savjete. Slobodno nas kontaktirajte.

“Jeste li znali da je osmijeh univerzalni jezik kojeg jednako razumiju sve kulture ovoga svijeta. Osim toga, on popravlja raspoloženje, jača imunitet i oslobađa nas od stresa. Ali da biste se smijali, morate biti zadovoljni vlastitim osmjehom jer to bitno utječe na samopouzdanje. Stoga nam se obratite s povjerenjem jer je vaš zadovoljni osmijeh naš glavni cilj.”

 

Naš tim stručnjaka

Mr.sc. Ozren-Mika Krznarić
dr.med.dent.

Rođen je u Zagrebu gdje je završio Srednju školu za zubne tehničare. Nakon završene srednje škole godinu je dana radio i stjecao iskustvo kao zubni tehničar u KBC Zagreb, a potom upisuje Stomatološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu gdje završava diplomski i poslijediplomski znanstveni studij. 2004. godine promoviran je u magistra biomedicinskih znanosti s područja stomatologije. Nakon nekoliko godina rada i stjecanja iskustva u privatnim ordinacijama, otvara svoju privatnu ordinaciju 2002 god., dok s kolegom Vedranom Šebečićem, dr.med.dent. otvara zajedničku privatnu ordinaciju, zajedničko se fokusirajući na najmoderniju i digitalnu stomatologiju današnjice. Poseban interes u stomatologiji vidi u razvoju digitalne CAD CAM tehnologije, digitalne dijagnostike i digitalnog planiranja protetskih zahvata. Educira se na stranim i domaćim kongresima, posebnu pažnju posvećuje onima sa proteskom i CAD CAM tematikom.

Edukacija na domaćim i inozemnim kongresima:

2012 – ” Što nakon implantata” – Zagreb<
2008 – “Suvremeni postupci u esteskoj stomatologiji-radni tečaj preparacije inlay-overlay i vestibularnih ljuskica”
2008 – “Paedriatric Dentistry” – Dubrovnik
2010 – ” New possibilites of instrumental functional analysis by the use of electric registration system “Digma 2″ for the production of sophisticated prostheses” – Zagreb

Rođen je u Zagrebu gdje je završio XV gimnaziju te diplomirao na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Već za vrijeme studija bio je vrlo aktivan te tako zaslužio demonstratorsko mjesto na pretkliničkim vježbama iz protetike koja već tada postaje jedno od njegovih područja posebnog interesa. Prvo radno iskustvo stekao je još za vrijeme diplomskog studija, radeći u privatnoj ordinaciji te u farmaceutskoj kompaniji Glaxo Smith Kleine. Nakon završetka diplomskog studija, upisao je postdiplomski doktorski studij. Pripravnički staž odradio je na Zavodu za protetiku KB Dubrava. Nakon nekoliko godina rada i stjecanja iskustva u privatnim ordinacijama i poliklinikama, s kolegom dr.med.dent. Ozrenom Mikom Krznarićem otvara zajedničku privatnu ordinaciju. Poseban interes vidi u kirurško-protetskim zahvatima i implantologiji.

Edukacija na domaćim i inozemnim kongresima:

2017 - "Heart of Esthetics" 14th ESCD Annual Meeting Zagreb"
2017 - "Partial extraction therapy" Hands on Ljubljana"
2017 - "Neodent Symposium Miami Challenging the status quo"
2016 - "ALL ON 4 tečaj sa sustavom Nobel Biocare Opatija"
2015 - "Perioimplant ALL ON 4 CONCEPT: practice and experience of dr.Davo"
2015 - " AlphaBio Tec. Regional Symposium Budapest"
2014 - "Artex Model Management AmannGirrbach training facility"
2014 -"Kirurško-protetski tečaj iz implantologije sa sustavom Nobel Biocare Opatija"
2013 - "Implanto protetski simpozij Inovacije u estetskoj implantologiji Opatija"
2013 – “Stomatologija – suvremena praksa” Prof. ivica Anić – Zagreb
2012 – “Quintessence international kongres” – Zagreb

Vedran Šebečić
dr. med. dent.

Imate problem ili se želite naručiti na kontrolni pregled?


Privatna stomatološka ordinacija Dentus Perfectus

  Lastovska 12/a,
  10000 Zagreb, Hrvatska

  info@dentusperfectus.hr
    tel. +385 1 889 6869

        Radno vrijeme:

    ponedjeljak – petak
         8:00h - 18:00h

Subotom i nedjeljom ne radimo.