Dentus perfectus - novi pacijenti

Novi pacijenti

Novi pacijenti se s nama već od prvog posjeta osjećaju kao da su oduvijek tu!

Nove pacijente u stomatološkoj ordinaciji dočekati će stručni tim Vedran Šebečić, dr.med.dent. i uvijek nasmijana dentalna asistentica Ana Marija Kelečić koji svoje dugogodišnje znanje i iskustvo kontinuirano dodatno usavršavaju kroz kongrese, seminare, radionice i edukacije kako bi pacijentima mogli ponuditi najmodernija, još kvalitetnija i što bezbolnija rješenja, i u zdravstvenom i u estetskom smislu. Stručni tim Dentus perfectusa stoji Vam na raspolaganju za sva pitanja, informativne razgovore, neobavezne preglede i stručne savjete.

Zašto nas pacijenti vole?

Svakom pacijentu pristupamo individualno i s potpunom diskrecijom. Pitanja koja postavljamo i razgovor koji s Vama vodimo pomaže nam da bolje upoznamo Vaše potrebe, želje i osobnost kako bismo Vam pružili najbolju brigu i njegu.

Dentus perfectus - povjerenje - novi pacijenti

Svakog svog pacijenta gledamo kao člana naše obitelji. Upravo zato, pružamo Vam samo najkvalitetnija rješenja imajući uvijek u vidu konačni cilj – Vaše zadovoljstvo. Želimo da svoj osmijeh nosite svakog trenutka od kad izađete iz naše ordinacije.

Dentus perfectus - popunjavanje upitnika - novi pacijenti

Vaše zdravlje je dragocjeno stoga je i Vaša konačna odluka kako ćete voditi računa o njemu. Postupci koji Vam stvaraju nelagodu za nas nisu rješenja! Mi smo ovdje da Vam predstavimo što i kako možemo učiniti za Vas, a Vi da odaberete ono što smatrate stvorenim baš za sebe!

Dentus Perfectus - Dr Vedran Šebečić

Što možete očekivati od nas?

Razgovor je važan dio svakog tretmana stoga mu posvećujemo posebnu pažnju. Vaš termin uvijek će biti vremenski dovoljno dug da porazgovaramo o svemu za čim osjećate potrebu – Vašim željama, brigama, strahovima, mogućnostima i željenim rezultatima. Naš primarni cilj je da našim pacijentima vratimo osmijeh na lice.

Kako bi Vam prvi dolazak bio što jednostavniji i pristupačniji pripremili smo Vam sljedeće:

  • Online obrasce koje možete ispuniti ranije kako bi vrijeme u ordinaciji posvetili razgovoru i pregledu.
  • Paket dobrodošlice koji Vam omogućava da u pola cijene obavite prvi pregled sa savjetovanjem i planom terapije te digitalni ortopantomogramski snimak svih zubi kako biste dobili cjelokupnu procjenu Vašeg stanja.
  • Radno vrijeme prilagodljivo Vašim ostalim obvezama kako više, zbog drugih obaveza, ne biste odgađali brigu za vlastito zdravlje.
  • Sada kada imate sve što Vam je potrebno za prvi dolazak, rezervirajte svoj termin već danas i poklonite pažnju svom zdravlju!
Dentus perfectus - stomatološki pregled - novi pacijenti

Online obrasci

Pomoću naših internetskih obrazaca u mogućnosti ste skinuti Vaše nove obrasce za pacijente, tako da ih možete ispuniti u udobnosti vlastitog doma i kod prvog dolaska u našu ordinaciju predati nam ih. Jednostavno kliknite gumb ispod za početak.

Naruči se na pregled još danas!

KONTAKTIRAJTE NAS G-D5Z5N1R77R