Dentus perfectus - implantologija - što su zubni implantati?

Implantologija

Implantologija nudi najbolje, najtrajnije i najprirodnije rješenje za zube koji nedostaju.

Nedostatak jednog ili više zuba može imati snažan utjecaj na Vaš svakodnevni život. Zašto biste i dalje skrivali svoj osmijeh, govorili pognute glave ili imali nelagodu od upoznavanja novih ljudi ili javnih nastupa? Sve to snažno utječe na Vaš samopouzdanje čime se nepovratno povlačite u sebe i mijenjate vlastitu osobnost, a za posljedicu ima i osiromašenje društvenog života što značajno šteti psihičkom zdravlju jer je čovjek – društveno biće. Ugradnjom zubnog implantata učinit ćete iskorak za estetski izgled svog osmijeha. Osim estetike, ugradnjom implantata porast će i kvaliteta vašeg svakodnevnog života.

Vaš put do novog osmijeha!

Zubni implantat je idealan način za povratak Vašeg osmijeha i očuvanje Vašeg, ne samo fizičkog, već i psihičkog zdravlja. Zubni implantati su najmodernije rješenje za nadomjestak cijelog zuba od korijena do krunice. Zubni implantat sa krunicom je čvrst i izgledat će kao vaš prirodan zub. Osim što su najmodernije rješenje, dentalni implantati mogu trajati cijeli životni vijek. Dugoročno su rješenje kojim pacijentima uspješno možemo vratiti funkcionalan osmijeh. Obavljajte sve svakodnevne radnje samopouzdano i nasmijano.

Kandidati za dentalne implantate

Kandidati za zubni implantat su svi pacijenti kojima nedostaje jedan ili više zubi. Preporučamo nadomjestiti izgubljen zub kako bi pacijent očuvao postojeće zube i kost na mjestu izgubljenog zuba. Kost je sklona propadanju ukoliko u njoj nema zuba. Za ugradnju zubnog implantata potrebno je imati određenu dubljinu i gustoću kosti. Na pregledu ćemo napraviti rentgenski snimak zubi kako bi dobili potpun uvid u situaciju i stanje zubne kosti. Ukoliko pacijentu nedostaje kosti, prije ugradnje implantata potrebno je nadograditi zubnu kost. To malo produžuje proces ugradnje samog implantata. Potrebno je pričekati sraštanje kosti prije nego ugradimo zubni implantat. Nazovite nas i zatražite naš savjet.

Naruči se na pregled još danas!

KONTAKTIRAJTE NAS