Aesthetic dentistry Dentus Perfectus

Estetska stomatologija

Estetska stomatologija će zauvijek promijeniti Vaš život i osigurati Vam izgled u skladu s Vašom osobnošću!
Korekcijama, već čak i onim najsitnijima, možemo napraviti veliku promjenu. Ne samo za Vašu pojavnost, odnosno izgled, već i Vaše samopouzdanje i samopoštovanje te učiniti da se smijete još češće.

Ovi zahvati omogućiti će kompletnu transformaciju vašeg osmijeha, te će promijeniti izgled vaših usana, obraza, lica.

Estetska stomatologija nudi vam mogućnosti da svoj osmijeh iz snova kroz nekoliko trenutaka vidite na ekranu i da ga zajedno korigiramo do savršenstva.

Moderna tehnologija omogućava vam razna estetska rješenja, od pjeskarenja i skidanja kamenca kao dio osnovne njege i temelj održavanja lijepog i zdravog osmijeha, izbjeljivanja zubi pa sve do ugradnje zubnih ljuskica (tzv. Veneers).

Želite li osvježiti svoj izgled – izbjelite zube, tretman je potpuno bezbolan i kratko traje a njegov učinak je efektan i sigurni smo da će vas natjerati da se više smijete.

Dentus perfectus iskusni doktori pomoći će vam da vaši zubi zablistaju, obrisati ćemo tragove od kave i nikotina.  Ispraviti ćemo puknuti zub iz djetinjstva i ispuniti vaše želje za osmijehom o kojem ste oduvijek maštali.

Ponosni smo što Vam u Dentus Perfectusu možemo ponuditi nešto tako čarobno što će pomoći da Vaš osmjeh zablista još ljepšim sjajem.

Naruči se na pregled još danas!

KONTAKTIRAJTE NAS G-D5Z5N1R77R