Aesthetic dentistry Dentus Perfectus

Estetska stomatologija

Estetska stomatologija će zauvijek promijeniti Vaš život i osigurati Vam izgled u skladu s Vašom osobnošću!
Korekcijama, već čak i onim najsitnijima, možemo napraviti veliku promjenu. Ne samo za Vašu pojavnost, odnosno izgled, već i Vaše samopouzdanje i samopoštovanje te učiniti da se smijete još češće. Recite nam sve što želite promijeniti na vašem osmijehu i mi ćemo vas savjetovati.

Ovi zahvati omogućiti će kompletnu transformaciju vašeg osmijeha, te će promijeniti izgled vaših usana, obraza, lica.

Estetska stomatologija nudi vam mogućnosti da svoj osmijeh iz snova kroz nekoliko trenutaka vidite na ekranu i da ga zajedno korigiramo do savršenstva.

Moderna tehnologija omogućava vam razna estetska rješenja. Pjeskarenje i skidanje kamenca dio je osnovne njege. Čišćenje kamenca i pjeskarenje zubi temelji su održavanja lijepog i zdravog osmijeha. Estetska stomatologija uključuje tretmane izbjeljivanja zubi pa sve do ugradnje zubnih ljuskica (eng. Veneers).

Želite li osvježiti svoj izgled – izbijelite zube! Tretman je potpuno bezbolan i kratko traje. Učinak je dugoročan. Efekt je postojan i sigurni smo da će vas natjerati da se više smijete. Za profesionalno izbjeljivanje koristimo svjetki poznatu Beyond tehnologiju. Nemojte dozvoliti da tamna pića i navike diktiraju boju vašeg osmijeha.

Odaberite Dentus perfectus stomatološku ordinaciju i pomoći ćemo vam da vaši zubi zablistaju. Uklonit ćemo tragove kave i nikotina. Ispravit ćemo puknuti zub iz djetinjstva i ispuniti vaše želje za osmijehom o kojem ste oduvijek maštali.

Ponosni smo što Vam u Dentus Perfectusu možemo ponuditi nešto tako čarobno što će pomoći da Vaš osmjeh zablista još ljepšim sjajem.

Naruči se na pregled još danas!

KONTAKTIRAJTE NAS