Dentus perfectus - što je all on 6 ?

All on 6 / All on 8

All on 6 implantati i All on 8 implantati

All on 6 implantati ili All on 8 implantati je fiksno protetsko riješenje najviše kvalitete. Svake godine se razvijaju nove tehnike i starije tehnike se poboljšavaju.  U posljednjih nekoliko godina portugalski zubar Paulo Malo, poboljšao je rehabilitacijsku tehniku ​​koja će revolucionirati zubnu industriju.

Rehabilitacijskom tehnika koja su se nedavno razvile su ALL ON  4, ALL ON 6. ili ALL ON 8.  Kako ovaj postupak funkcionira? Kako to stomatološki zahvat može spasiti zube, usta?

U ovom postupku stomatolog će prvo ispitati vašu gustoću i volumen kosti, potvrđujući ako ste pogodan kandidat za operaciju. Obično je potrebno napraviti i 3D CT snimanje čeljusti u kojoj bi se radio zahvat. CT snimanje  nudi pacijentima brojne prednosti, stomatolozi ga koriste za prepoznavanje unutarnje strukture kostiju, koje na samom pregledu u ordinaciji nisu vidljive.

All on 6 implantati

ALL ON 6 implantati zahvat uključuje postavljanje 6 zubnih implantata u čeljust, Protetski rad se sastoji od 6 implantata, a može biti izrađen na metalnoj ili cirkonskoj osnovi kao metal-keramički zubni most, metal-kompozitni ili cirkon keramički zubni most. Vrlo često ovakva vrsta rada zahtjeva tijekom kirurške faze ugradnje implantata povećanje koštanog grebena (sinus lift) zbog nedostatne količine kosti u stražnjog regiji. Zahvat se obavlja u samo 1 posjeti. Kod dobre primaren stabilnosti implantata moguća je izrada privremenog akrilatnog zubnog mosta na implantatima.

Postavljanje šest zubnih implantata ne samo da pruža veću stabilnost, ali i smanjuje rizik od neuspjeha. Također je moguće postići najviše standarde što se tiče estetike jer postavom 6 zubnih implantata, zubni tehničari mogu izraditi zubni most istovjetan prirodnim zubima.

ALL ON 8 uključuje postavu 8 zubnih implantata u čeljust. Većina stomatolgoa kolega u svijetu smatra ovaj zahvat najidealnijim i najpouzdanijim za komletnu rehabilitaciju čeljusti sa implantatima. Zašto? Pa sjetite se da svaka odrasla osoba ima 32 zuba sa svojim korijenom. Ti korijeni su ono što čini naš zube jakima i drže ih u svom mjestu i pomaže smanjiti gubitak koštane mase.

Što više zubnih implantata postavi stomatolog to će biti bliže da rekonstruira funkciju prirodnih zubi.

KONTAKTIRAJTE NAS G-D5Z5N1R77R